Selina Yapı Malzemeleri ve Tekstil  Sanayi Ticaret Limited Şirketi Müşteri, Üye, Kullanıcı ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti. olarak kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı (RG: 07.04.2016/29677) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’KANUN’’) kapsamında muhafaza edilmektedir. Kişisel verilerinizin korunması firma olarak ilk önceliğimizdir. Bu kapsamda kişisel verilerinizin işlenmesi, toplanması, aktarılması ve tüm haklarınıza dair siz müşterilerimizi bilgilendirmek istiyoruz.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti.(‘’MAĞAZA’’) kapsamında, veri sorumlusu sıfatı ile, yasal yükümlülük çerçevesinde;

Mağazamızı ziyaret etmeniz, Mağazamızdan alışveriş yapmanız durumunda mağazamızdan,

www.selinabanyo.com (internet sitesi) adresimizden,

Mobil uygulamamızdan,

Firmamız tarafından düzenlenen çekiliş, kampanya, yarışma ve diğer etkinliklere katılmanız,

Sosyal medya mecraları vb. diğer yöntemler ile kişisel verilerinizi, hizmetlerimizden faydalanabilmeniz, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmemiz, izin vermeniz halinde kampanyalarımız hakkında bilgi vermemiz amacı ile sözlü, yazılı veya elektronik metotlar ile toplamaktayız.

Kişisel Verilerin İşlenmesi, Kişisel Verilerin İşlenme Amacı ve İşlenen Kişiler Verilerin Ne olduğu?

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti. (Firmamız) olarak, mağazamızdan, www.selinabanyo.com (internet sitesi) adresinden veya mobil uygulamalarımızdan yapacağınız üyelik işlemleri, alışveriş işlemleri, müşterilerimizin kayıtlarının diğer müşteri kayıtları ile karışmaması, sipariş hazırlama, paketleme, sevk irsaliyesi hazırlama, kargolama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, siparişinizin sizlere teslim edilebilmesi, satış sonrası işlemlerin(iade,teknik destek) yerine getirilmesi, üyelerin kampanya ve diğer tüm hizmetlerimiz hakkında bilgilendirilmesi, siparişiniz ile ilgili e-fatura / e-arşiv faturanın tarafınıza gönderilmesi amaçları ile tarafınızdan Kimlik (Ad-Soyad), İletişim bilgilerinizi (e-posta, sabit/mobil telefonlar, adres), alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerini, fatura düzenlenmesi adına kimlik ve fatura bilgilerinizi (T.C kimlik numarası, Şirket bilgileri), ödemenin kredi kartı veya mail-order yöntemi ile yapılmasını istediğiniz takdirde kredi kartı bilgilerinizi(kredi kartı bilgileriniz tarafımızdan kaydedilmeden ödeme kuruluşlarına aktarılmaktadır), internet sitesi/mobil uygulamaları ziyaretiniz sırasında karşılaşılan teknik hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacı ile internet sitesi/mobil uygulama kullanım bilgileriniz firmamız tarafından 6698 sayılı KVKK (‘’KANUN’’) mevzuatına uygun bir şekilde kişisel bilgilerinizin işleneceğini bilgilerinize sunarız.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti. müşterilerimizin açık rıza vermeleri halinde kişisel verileri;

Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme, ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek, dava ve cevap haklarımızı kullanabilmek amacı ile bizden talep edilen bilgileri ilgili kurum, kuruluş ve makamlara,

Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi maksadı ile ilgili işlemlerin ödeme kuruluşları ile,

İnternet sitemiz ve mobil uygulamalarımızdaki ziyaretçi trafiğini arttırmak amacı ile iş ortaklarımıza,

Fırsat olanakların sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacı ile bilişim teknolojileri, reklam/pazarlama/analiz faaliyetleri, lojistik hizmetleri, ödeme hizmetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet almak amaçları ile şirketimizin yurtiçi hizmet sağlayıcılarıyla,

Paylaşmaktayız.

Kişisel Verilerinin Toplanmasının Hukuki Sebebi

Kişisel verilerinizi, mağazamız, internet sitesi ve mobil uygulamalarımız üzerindeki satış süreçlerine ilişkin ‘’Sözleşmenin İfası ve Kurulması için Veri İşleminin Gerekli Olması’’, ‘’Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi’’ ile ‘’Veri Sorumlusunun Menfaati İçin Veri İşlenmesinin Zorunlu Olması’’ hukuki sebeplerine, mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüğümüze istinaden ‘’Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi’’ hukuki sebebine, İnternet sitesi üyeliği süreçlerine ilişkin olarak ‘’ Sözleşmenin Kurulması ve İfası İçin Veri İşlemenin Gerekliliği’’ ve tarafınızdan verilecek ‘’ Açık Rıza’’ hukuki sebeplerine, ticari iletişim süreçleri veya özel sipariş süreçlerinde bilgilerinizin saklanmasını talep etmeniz halinde ise vereceğiniz ‘’ Açık Rıza’’’ ya dayanarak topluyoruz. Talep ettiğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin ‘’Açık Rıza’’ nızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme faaliyetlerine son verebilirsiniz.

Kişisel Veri Sahibinin KVKK Kanunu’na (‘’KANUN’’) göre Sayılan Hakları

Firmamız, toplanan veri sahibi kişilerine;

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti.’ nin kişisel veri sahibinin kişisel verilerini işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verilerini işlediğini öğrenme,

Kişisel verilerinin hangi amaçla işlendiğini ve bunların amaca uygun kullanıp kullanılmadığını öğrenme,

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti.’ nin yurt içinde kişisel verilerin aktarıldığı 3. Şahısları bilme,

Kişisel verilerin yanlış veya eksik olması durumunda Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti.’n den düzeltilmesini talep etme,

KVKK Kanunu’na uygun olarak kişisel verilerinin silinmesi veya yok etme,

Kişisel verilerinin silinmesi, düzeltilmesi veya yok edilmesi talep edildiğinde, yapılan tüm işlemlerin, 3.şahıslara bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracı ile analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhinde bir sonucun ortaya çıkma durumuna itiraz etme,

Kişisel verilerin kopyasını talep etme

Kişisel verilerin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebi ile zarara uğraması halinde zararı talep etme,

Haklarına sahiptir.

Kişisel Verilerinizi Koruma Yöntemleri

Selina Yapı Malz.Teks.San.Tic.Ltd.Şti ile paylaşılan kişisel verilerinizin korunması, gözetilmesi ve korunması firma olarak ilk önceliğimizdir. Yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri gereğince kişisel bilgilerini korunmasının ve saklanmasının amacı ile gerekli organizasyonu kurmak ve teknik önlemleri almak veri sorumluluğu sıfatı ile firmamız üstlenmiştir. Bu anlamda veri politikamızı her zaman güncellediğimizi ve gerekli güvenliği sağlamak adına gerekli her türlü ulusal ve uluslararası testlerin yapıldığını bilgilerinize sunarız.

Kişisel Verileriniz hakkında tüm görüş ve önerileriniz için internet sitemizde bulunan canlı destek ve/veya aşağıdaki adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ünvanı                    :  Selina Yapı Malz. ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Adres                      :  Mehmet Akif Mah. İnönü Cad. Gürler Sk. No:24 İkitelli/Küçükçekmece/İSTANBUL

Telefon                   : 0(212) 570 65 77-78-79

Fax                          : 0(212) 570 65 73

 

E-posta                   : [email protected]ı.com.tr